Linux VPS Hosting

"Alles, was Sie brauchen, um Ihr Online-Geschäft zu wachsen!"

vps features 1
Dedizierte IP
vps features 2
Vollständiger
Root-Zugriff
vps features 3
SSD-Laufwerke
vps features 4
100-Mbit/s-Netzwerk
vps features 5
IPv6-Unterstützung
vps features 6
Nicht verwalteter

Unmanaged Linux VPS

ProcessorRAMScheibenPortIPVirtualisierungVerkehrZeitraumPreis
Processor PROMO
 1 Core
RAM 1536MBScheiben 10GB NVMePort 100 MBpsIP 1 IPv4Virtualisierung KVMVerkehrZeitraum 4€ 0% 4€ Jetzt bestellen
Processor PROMO
2 Cores
RAM 4096 MBScheiben 40 GB NVMePort 100 MBpsIP 1 IPv4Virtualisierung KVMVerkehrZeitraum 10€ 0% 10€ Jetzt bestellen
Processor PROMO
4 Cores
RAM 8192MBScheiben 80 GB NVMePort 100 MBpsIP 1 IPv4Virtualisierung KVMVerkehrZeitraum 16€ 0% 16€ Jetzt bestellen

Managed Linux VPS VIP

ProcessorRAMScheibenPortIPVirtualisierungVerkehrZeitraumPreis
Processor 1 CoresRAM 1024 MBScheiben 10GB NVMePort 100 MBpsIP 1 IPv4Virtualisierung KVMVerkehrZeitraum 0% 10€ Jetzt bestellen
Processor 1 CoreRAM 1024 MBScheiben 25GB NVMePort 100 MBpsIP 1 IPv4Virtualisierung KVMVerkehrZeitraum 0% 20€ Jetzt bestellen
Processor 2 CoresRAM 2048 MBScheiben 40 GB NVMePort 100 MBpsIP 1 IPv4Virtualisierung KVMVerkehrZeitraum 0% 30€ Jetzt bestellen
Processor 4 CoresRAM 4096 MBScheiben 60 GB NVMePort 100 MBpsIP 1 IPv4Virtualisierung KVMVerkehrZeitraum 0% 40€ Jetzt bestellen
Processor 6 CoresRAM 6144 MBScheiben 100 GB NVMePort 100 MBpsIP 1 IPv4Virtualisierung KVMVerkehrZeitraum 0% 55€ Jetzt bestellen
Processor 8 CoresRAM 8192 MBScheiben 150 GB NVMePort 100 MBpsIP 1 IPv4Virtualisierung KVMVerkehrZeitraum 0% 70€ Jetzt bestellen

VPS-Hosting-Plattform mit maximaler Geschwindigkeit und Stabilität

Suchen Sie etwas anderes?

WERBE-Hosting Basic Hosting
aus 0.75€/mo
 • 5 Seiten
 • 5 MySQL-Datenbanken
 • 1GB SSD Disk
 • Kostenloser Anti-DDoS-Schutz
ANGEBOT VPS PROMO KVM VDS 4€/mo
aus 4€ /mo
 • 1536MB RAM
 • 1 Kern
 • 10GB SSD Lagerung
 • Kostenloser Anti-DDoS-Schutz
ANGEBOTE VPS-2 PROMO KVM VDS 12€/mo
aus 16.00€ /mo
 • 8192MB RAM
 • 4 Kerne
 • 80 GB SSD Lagerung
 • Kostenloser Anti-DDoS-Schutz
Aktion Core i7 Promo Core i7 DDR3
aus 63.00€ /mo
 • CPU Intel Core i7 DDR3
 • Minimal RAM - 4GB DDR3
 • SSD or SATA HDD
 • Kostenloser Anti-DDoS-Schutz

Linux VPS hosting

Găzduirea VPS Linux se evidențiază ca un sistem de operare extrem de versatil și ușor de utilizat (denumit OS). Printre diversele distribuții Linux disponibile, Ubuntu deține o cotă semnificativă pe piața IT modernă, reprezentând aproximativ 32% din sistemele de operare pentru servere. Funcționalitatea găzduirii VPS Linux permite implementarea unei game largi de aplicații, ceea ce o face deosebit de avantajoasă pentru integrarea perfectă cu panourile de control populare de găzduire virtuală precum Plesk și cPanel. Luând legătura cu experții AlexHost, puteți achiziționa cu ușurință un serviciu Linux VPS la un preț accesibil. Această soluție se dovedește a fi ideală pentru organizarea și gestionarea eficientă a infrastructurii oricărui proiect web.

 

Caracteristici tehnice de găzduire VPS Linux

Serviciile de găzduire VDS Linux sunt în prezent la mare căutare în zona digitală contemporană. Aceste servere private dedicate oferă un mediu securizat și izolat, cu resurse alocate special pentru cerințele tehnice ale proiectului dvs. web. Găzduirea VPS Linux funcționează similar cu propriul dvs. server, în ciuda faptului că mai mulți clienți folosesc același echipament. Contul fiecărui client rămâne separat, independent și complet protejat de eventualele încălcări sau erori care pot apărea în blocurile învecinate.

Găzduirea VPS Linux de la AlexHost permite utilizatorilor să-și scaleze resursele serverului în funcție de nevoile lor. Dacă aveți nevoie de resurse suplimentare, cum ar fi spațiu pe disc, RAM sau CPU pentru a asigura funcționarea stabilă și neîntreruptă a proiectului dvs. digital, puteți crește cu ușurință resursa specifică. Această flexibilitate vă permite să vă adaptați la nevoile diferite ale diferitelor proiecte și să vă extindeți capacitatea pe măsură ce afacerea dvs. crește, eliminând nevoia de actualizări frecvente și costisitoare ale pachetului de bază.

Serverele Linux VPS sunt foarte căutate datorită versatilității, accesibilității și flexibilității lor. Ele pot rula eficient o gamă largă de aplicații digitale populare, inclusiv Magento, WordPress și Joomla. Este demn de remarcat faptul că sistemul de operare Linux poate fi configurat cu ușurință pe toate tipurile de platforme de găzduire disponibile astăzi, oferind compatibilitate și integrare perfectă:

 • Servere dedicate.
 • VPS.
 • Gazduire virtuala.

 

Avantajele serverului VPS Linux

Beneficiile cheie ale serverului Linux VPS includ următoarele caracteristici și parametri:

 • Virtualizare KVM (alocarea de resurse unificate destinate VDS și VPS).
 • Acces rapid la funcționalitate (puteți utiliza instrumentele VDS și VPS în câteva minute după plasarea unei comenzi).
 • Acces VNC îmbunătățit la VPS, permițându-vă să interacționați cu serverul dvs. de oriunde în lume și să efectuați diverse sarcini administrative.
 • Un set extins de panouri de control acceptate (o mulțime de panouri de control din care să alegeți, inclusiv ISPmanager și cPanel).
 • Opțiune de personalizare care oferă posibilități nelimitate de instalare a oricăror soluții software pe serverul clientului (alegerea acestora este determinată de specificul lucrării).
 • Scalabilitate (opțiune de extindere a resurselor necesare).
 • Gestionarea cuprinzătoare a setărilor și produselor software necesare pentru funcționarea stabilă a site-ului dumneavoastră.
 • Gestionarea cu granulație fină a adreselor IP (determinarea unui IP dedicat pentru toate site-urile pe care le aveți la dispoziție).

Capacitățile unui server Linux VPS sunt practic nelimitate și oferă soluții pentru a aborda orice complexitate pentru creșterea și avansarea proiectului dvs. online. Opțiunea VDS Linux este aleasă frecvent de proprietarii de magazine online. Chiar și pentru proiecte de internet mai mici, această platformă oferă numeroase avantaje, inclusiv performanță îmbunătățită a proiectului, control complet asupra setărilor și garanții de securitate maximă. Găzduirea VPS Linux oferă, fără îndoială, o soluție optimă pentru operarea în sectorul comerțului electronic.

 

Comandați închiriere VDS Linux la AlexHost

Dacă intenționați să achiziționați un serviciu Linux VPS de închiriat la un preț foarte bun, contactați inginerii IT de la AlexHost pentru sfaturi de specialitate. Vă puteți trimite cererea prin telefon, e-mail, mesagerie instant sau prin chat-ul online de pe site-ul lor. Când alegeți VDS Linux de la AlexHost, aveți flexibilitatea de a selecta cel mai potrivit plan tarifar care corespunde cerințelor dumneavoastră tehnice și financiare. Echipa de experți va oferi îndrumări în selectarea pachetului de găzduire care se aliniază cu amploarea și nevoile proiectului dvs. digital. În plus, puteți beneficia de asistență tehnică non-stop pentru a vă dezvolta și îmbunătăți site-ul web.

Optând pentru găzduirea VPS Linux cu o echipă AlexHost informată, obțineți acces la cea mai bună soluție, în special pentru proiectele care necesită resurse semnificative, cum ar fi CPU și RAM amplu. Linux oferă o soluție flexibilă și personalizabilă, ceea ce o face foarte valoroasă pentru proiecte web solicitante care necesită adaptabilitatea soluțiilor virtuale.

Fie că aveți nevoie de găzduire Linux VPS pentru plasarea unei resurse web sau pentru a configura platforma pentru proiecte de jocuri, baze de date, aplicații web, servicii VoIP, servere de e-mail sau revânzare, vă puteți baza pe AlexHost. Puteți comanda și plăti pentru un plan tarifar Linux adecvat pentru a-i evalua performanța timp de 30 de zile. În această perioadă, aveți opțiunea de a solicita o rambursare sau de a trece la o soluție mai mult sau mai puțin puternică, în funcție de cerințele dumneavoastră.

Soluțiile de găzduire Linux sunt renumite pentru scalabilitate, rentabilitate și flexibilitate de personalizare. Alegând această opțiune de la AlexHost, obțineți acces la resurse dedicate adaptate nevoilor proiectului dvs. și, de asemenea, obțineți control complet și capabilități de administrare pentru a ajusta setările serverului. Sistemul de operare Linux asigură stabilitate și oferă un set cuprinzător de instrumente pentru dezvoltarea de servere de înaltă calitate și administrarea ulterioară.

 

Wie ist das Linux-VPS-Hosting sicher?

Linux-VPS-Hosting von AlexHost ist eine Garantie für Sicherheit und Stabilität. Die Spezialisten von AlexHost ergreifen umfangreiche Maßnahmen, um ein hohes Maß an Sicherheit für die Hosting-Umgebung aufrechtzuerhalten. Zu den wesentlichen vom Anbieter eingeleiteten Maßnahmen zur Gewährleistung der Sicherheit gehören die folgenden:

 • Ständige Systemaktualisierungen. Die Experten von AlexHost sind davon überzeugt, dass es zur Verbesserung der allgemeinen Sicherheit und zur Beseitigung von Schwachstellen äußerst wichtig ist, das Betriebssystem und seine zusätzlichen Komponenten regelmäßig zu aktualisieren.
 • Anwendung von Firewalls und deren ordnungsgemäße Konfiguration (Festlegen von Zugriffsbeschränkungen auf den Server und korrekte Verkehrsverteilung). Für diese Zwecke werden häufig Lösungen wie Firewalld und Iptables verwendet.
 • Verwendung spezieller Anti-Malware- und Antiviren-Software, die zudem regelmäßig aktualisiert werden sollte (Server-Scanning und rechtzeitige Identifizierung von Malware).
 • SSH-Zugriff einrichten. Um die Sicherheit des Linux-VPS-Hostings zu gewährleisten, empfehlen AlexHost-Experten die Verwendung von SSH anstelle von Passwörtern (wodurch der Zugriff auf bestimmte Benutzer beschränkt wird).
 • Option zur Sicherheitsüberwachung. Mit speziellen Tools können Sie verdächtige Aktivitäten in verschiedenen Teilen des Servers erkennen und schnell auf bestimmte Bedrohungen reagieren.
 • Führen Sie Ereignisprotokolle und überprüfen Sie diese regelmäßig, um verdächtige Aktivitäten zu erkennen.
 • Beschränken Sie die Berechtigungen, sodass Sie eingeschränkten Zugriff für Benutzer festlegen können.
 • Serverschutz auf physischer Ebene (AlexHost garantiert die Sicherheit des Rechenzentrums, in dem sich die Geräte befinden).

Dies sind nur allgemeine Schritte und die Sicherheitskonfiguration kann je nach den spezifischen Anforderungen Ihres VPS-Servers variieren. Es ist wichtig, neue Bedrohungen ständig zu überwachen und aktuelle Sicherheitsmethoden zu verwenden, um die Sicherheit Ihres Linux-VPS-Hostings zu gewährleisten.

Häufig gestellte Fragen (FAQ)

What's the difference between Linux and Container VDS?
Linux is more like a server in another physical dedicated server. Container VDS (OpenVZ) shares resources with other clients and is considered container-based virtualization.
What are the benefits of hosting a Linux dedicated server?
Ease of use, increased safety, reliability and, most importantly, flexibility. Developers, programmers, designers can change their environment according to their needs whenever they want, because they have full control over the system and dedicated resources for this.
Linux and Windows VDS: What's the Difference?
Difference in operating systems. Both VDS services have the same technical specifications, so their overall performance is the same.
What OS do you offer?
CentOS, Ubuntu, Debian
Where can I find more information?
AlexHost technical support is happy to help you 24/7 via live chat or ticket system.

Bereit, darüber hinauszugehen? Beginnen Sie noch heute mit unseren
günstigen Zahlungslösungen

Schnelle Einrichtung. Keine langfristigen Verträge.